top of page

Over Profysic education

Kennis delen over innovatie en techniek

Profysic education is ontstaan vanuit Profysic sportpodotherapie, waar innovatie en techniek hoog in het vaandel staan. Bij Profysic Education zijn wij continu bezig om de nieuwste ontwikkelingen en technieken te vertalen naar een praktische toepasbaarheid in de praktijk. Deze kennis gecombineerd met de vakinhoudelijke kennis en innovatie die wij opgedaan hebben binnen Profysic sportpodotherapie vormen de basis van onze trainingen. Wij bieden vakinhoudelijke trainingen aan voor onder andere (sport)podo, Cesar- en fysiotherapeuten. Daarnaast verzorgen wij trainingen voor gebruikers van het Voxelcare systeem. Wij bieden de mogelijk tot het volgen van onze standaard trainingen, maar ook maatwerk en/of in house trainingen behoren tot de mogelijkheden. Dit kan een specifieke trainingswens zijn binnen de (sport)podotherapie of je wilt meer weten over het ontwerpen / frezen van zolen met het Voxelcare online CADCAM systeem.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar education@profysic.nl.

Wie zijn wij?

Ingrid.jpg
Ingrid_edited_edited.jpg

Ingrid Janssen

Ingrid is afgestudeerd podotherapeut, sportpodotherapeut en manueel therapeut en eigenaar/werkzaam bij Profysic sportpodotherapie. Zij schrijft regelmatig voor vakbladen en geeft bij/nascholingen. Haar specialisatie ligt in de manueel therapie van de voet/knie en sportpodotherapeutisch begeleiden van sporters, met in het bijzonder de wielersport en triatlon.

Yannick.jpg
Yannick_edited_edited.jpg

Yannick Warnier

Yannick afgestudeerd aan het CIOS en als podotherapeut en sportpodotherapeut.  Hij is sinds 2020 werkzaam als sportpodotherapeut / manueel therapeut bij Profysic sportpodotherapie en werkt in de multidisciplinaire wielersetting wielercentrum Brabant. Zijn specialisatie ligt in het begeleiden van sporters en wielersporters in het bijzonder..

eric2.jpg
eric2_edited.jpg

Eric van den Boogaard

Eric is opgeleid als oefentherapeut Cesar en heeft zich vervolgens gespecialiseerd naar de wielersport. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op zowel recreatief als wedstrijdniveau. Hij begeleidt wielersporters bij optimalisatie van kracht en performance door het opzetten van persoonlijke trainingsschema’s en optimalisatie van de fietspositie.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van het scholingsaanbod van Profysic Education te borgen zijn veel van onze trainingen geaccrediteerd. Maar kwaliteit is voor ons veel meer dan dat. Bij Profysic Education zijn wij continu bezig om innovatieve ontwikkelingen te vertalen naar een praktische toepasbaarheid in de praktijk. Onze docenten, zelf nog dagelijks actief in de praktijk, dragen hun kennis met plezier en passie over. Als onderdeel van Profysic sportpodotherapie hebben we een directe link naar de dagelijkse praktijk. Een link die we als bijzonder waardevol ervaren en koesteren.


Het systeem van kwaliteitsbewaking van bij- en nascholing voor paramedici is gezamenlijk ontwikkeld door de paramedische beroepsverenigingen om inzicht te geven in de kwaliteit van bij- en nascholing voor zowel de directe gebruiker (individuele beroepsbeoefenaar) als ook voor belanghebbenden zoals zorgverzekeraars, werkgevers, verwijzers en patiëntenverenigingen. Voor de individuele beroepsbeoefenaar is het duidelijk dat hij te maken heeft met een goedgekeurde scholingsactiviteit.

CRKBO 

Profysic Education is geregistreerd in het CRKBO-register. Profysic Education voldoet hiermee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 

ADAP 

Meerdere van onze trainingen zijn geaccrediteerd door ADAP. ADAP is het centrale loket voor accreditatie van deskundigheidsbevorderende activiteiten voor paramedici die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici. ADAP bewaakt zo de kwaliteit van bij- en nascholing en andere activiteiten voor paramedici.
 

CRKBO_Instelling-trans.png
stadap.jpg
bottom of page