top of page

Ons team

Ingrid.jpg
Ingrid_edited_edited.jpg

Ingrid Janssen

Ingrid is afgestudeerd podotherapeut, sportpodotherapeut en manueel therapeut en eigenaar/werkzaam bij Profysic sportpodotherapie. Zij schrijft regelmatig voor vakbladen en geeft bij/nascholingen. Haar specialisatie ligt in de manueel therapie van de voet/knie en sportpodotherapeutisch begeleiden van sporters, met in het bijzonder de wielersport en triatlon.

Yannick.jpg
Yannick_edited_edited.jpg

Yannick Warnier

Yannick afgestudeerd aan het CIOS en als podotherapeut en sportpodotherapeut.  Hij is sinds 2020 werkzaam als sportpodotherapeut / manueel therapeut bij Profysic sportpodotherapie en werkt in de multidisciplinaire wielersetting wielercentrum Brabant. Zijn specialisatie ligt in het begeleiden van sporters en wielersporters in het bijzonder..

eric2.jpg
eric2_edited.jpg

Eric van den Boogaard

Eric is opgeleid als oefentherapeut Cesar en heeft zich vervolgens gespecialiseerd naar de wielersport. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op zowel recreatief als wedstrijdniveau. Hij begeleidt wielersporters bij optimalisatie van kracht en performance door het opzetten van persoonlijke trainingsschema’s en optimalisatie van de fietspositie.

bottom of page